måndag 15 juni 2015

Måndag 15/6-2015 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass natt inatt. Mina grannar gick inte och la sig igår utan var uppe till två eller längre och då var jag det med. Så en kass natt. Kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten sedan så la jag ner och la mig på sängen. Tänkte att jag sover ja sover jag ligger fram till ett så får vi se om jag är piggare då. Men jag låg ända till två idag sedan gjorde jag lite på romanen och så la jag ner till tre tiden. Stack sedan till träningen och så hem igen stretch och så middag. Och det var rätt gott idag även om det hade varit godare om jag hade ätit med en gång det blev så där att värma upp. Men jag kommer lägga in den på hemsidan det var helt okey. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag jag glömde ta i morse efter kass natt. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja seg träning idag efter kass natt men jag gjorde allt utom att cykla jag cyklade en stund sedan gav jag upp.

HEMSIDAN: Ja imonn så hoppas jag att jag kan lägga till det nya receptet så får vi se vad mer jag sedan lägger till och så lägger jag upp.

ROMAN: Ja kass natt och inte mycket gjort idag. Jo lite fick jag gjort men jag la ner kände inte idag så jag tar det imonn hoppas jag.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: