lördag 20 juni 2015

Lördag 20/6-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt men seg ändå idag när jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till 14:00. Sedan väntade jag på att morsan och farsan skulle komma. De kom till 15:30 tiden sedan beställde vi lite mat och så åt vi och sedan en kopp kaffe. Så vid 18:45 åkte de hem. Fick morsans mobil som jag skall laga startknappen är kass. Men hon hade inte puk koden så jag fick skapa ett konto till henne för att se det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så hoppade jag stretchen igen men tar igen det till nästa vecka.

HEMSIDAN: Ja skall se imonn om jag hinner så skall jag ta och välja ny mat att göra sedan när jag får pengarna. Så annars så skall jag imonn dammsuga som jag hoppade över förra söndagen. Sedan skall jag laga träningsmaten med.

ROMAN: Nä idag gick det inte alls bra kunde inte fokusera alls idag. Men jag bytte bok att läsa jag körde King och jag har svårt för att läsa King och sedan också analysera den. När jag läser King så läser jag bara. Så jag bytte till Liza Marklund postcard killers eller nått sådant så kan jag få lite mer inspiration och göra lite analys med. Jag kan inte göra det med King då läster jag bara historien som sagt.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: