lördag 13 juni 2015

Lördag 13/6-2015 20:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass natt igen. Kunde inte somna och till tre eller fyra kom grannen hem och så låg jag vaken ett tag till. Kom ur sängen idag till halv två och fick frukosten i mig. Sedan gick jag igång med träningsmaten det såg gott ut på papper men när jag väl gjorde det så var det så där. Jag har inte ätit men jag tror inte jag kommer lägga upp detta receptet. Så mer? En jävligt kass dag och jag fick inte nått gjort idag. Så efter detta så var klockan redan halv fyra så jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en film idag. Men den var kass och jag spolade i den för den var seg. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Skit kass dag idag och som vanligt börjar dem med en kass natt. Så mer? Jo det är lotto idag vet inte när de drar men kommer nog inte få reda på förrän imonn resultat. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag men efter kass natt så är det inte lätt.

HEMSIDAN: Ja jag är klar så jag vet inte vad jag skall göra imonn skall nog kolla lite och se om det är något jag glömt men tror att jag är klar nu.

ROMAN: Ja skit natt och skit dag så inget gjort alls idag. Ledsen

Japp klar för idag ses  igen imonn ni får spana på twitter om lotto idag eller imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: