söndag 14 juni 2015

Söndag 14/6-2015 20:31

DAG: Jaha ännu en kass dag idag sov så där under natten och kom ur sängen till elva tiden. Då satte jag mig och åt och satte igång teven med så jag såg på en film och satt där fram till två tiden. Jag glömde att jag skulle dammsuga idag och har inte gjort nått på hela dan idag. Kass dag och halv kass natt med. Så sedan till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag båda datorerna på uppdatering till Windows 10. Denna jag har nu kommer jag uppdatera till slutet på året och den andra kommer jag uppdatera när det går med cubase. Så mer? Jo lotto men jag fick ingen samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig och läste ur King idag ett par kapitel blev det idag med.

TRÄNING: Ja har packat väskan tills imonn så jag är redo för träningen. Kan jag hoppas att smärtan i axeln är borta med. Så får jag se när jag har råd att gå till sjukgymnasten igen. Så jag får ett sätt att göra armhävningar utan att det gör ont.

HEMSIDAN: Ja kollade lite idag men hittade inte något att göra idag. Så jag är klar men jag skall lägga till ett recept till innan jag lägger upp i slutet av denna månad.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så kör jag igen imonn.

Så nu är det slut för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: