torsdag 25 juni 2015

Torsdag 25/6-2015 20:29

DAG: Jaha till natt igen och inatt var en lite konstig natt jag tyckte att jag sov men inte så bra ändå. Vaknade till elva tiden och kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan gick jag på räkningarna fick inte mycket över i denna månaden heller. Ligger nu på 1100 som skall räcka till den 25è, men det skall nog gå hoppas jag. Så efter detta så skulle jag då gå igång med romanen. Men det gick trögt idag och jag fick inte så mycket gjort idag. Men jag höll på fram till tre och tog lunch till ett som vanligt. Så till tre så stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade stretchen idag igen. Fick i mig middagen och så efter det fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo ingen storvinst heller denna veckan men kanske lite jag skall se idag så ni får veta på twitter idag om det gav nått. Och så är det dragning igen till lördag innan vi byter vecka jag har chans på det med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag tappade farten idag när jag kom till baksidan ben. Och när jag satte mig och cyklade idag så gav jag upp. Så lite seg idag är jag men jag tar igen det till nästa vecka.

HEMSIDAN: Ja imonn skall jag köpa hem till min kyckling pasta och sedan också min lite lyxigare middag till söndag tror jag att jag gör den. Sedan kommer hemsidan upp en dag jag skall ringa till supporten och sedan lägger jag upp. Om ett par dagar ja eller till nästa vecka kanske. Men snart kommer den nya sidan upp. Får vi se vad ni tycker om den eller dem för det är tre sidor som kommer upp ny en pc en padda och en mobil. Hoppas ni spanar in dem alla så jag inte har gjort något fel.

ROMAN: Ja körde idag men efter räkningarna så hann jag inte till 12:00 så jag gick igång till 12:30 idag och körde till 15:00 så jag fick idag en och en halv timme idag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: