tisdag 16 juni 2015

Tisdag 16/6-2015 20:27

DAG: Jaha till natt igen då och inatt igen var mina grannar vakna skall säga till dem men vet inte om det blir idag eller imonn. Så kass sömn men sov på morgonen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 sedan stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen till tre tiden eller lite där efter. Idag hade jag karréer med pommes och såg en serie som idag tog slut. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite ur King. Så mer? En halv kass dag idag men jag fick ändå gjort på romanen så okey dag ändå. Så mer? Jo jag fick nya muse idag 2015 lite ändringar är det men inte så mycket skillnad som jag kan se. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur jag sover tills imonn och sedan igen till torsdag så hoppas jag att jag sover lite bättre då än i måndags men det beror på mina grannar det.

HEMSIDAN: Ja fick inget gjort idag eftersom jag stack ut idag men imonn tror jag att jag skall få in nya receptet för jag skall inte ut imonn.

ROMAN: Ja det gick bra idag och jag fick mycket gjort idag trotts kass natt. Men nu vet jag inte riktigt vad jag skall skriva så jag hoppas att jag kommer på imonn.

Så idag säger jag hej och vi ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: