onsdag 24 juni 2015

Onsdag 24/6-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt igen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med romanen men idag tog det till ett innan jag gick igång. Men sedan gick det bra körde idag fram till 15:00. Då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Men jag glömde en sak idag får ta det till fredag. Så kom hem och gick jag igång med middagen med en gång. Hade idag kotletter med klyft och såg en film idag igen den var rätt kass  och jag spolade i den för den var seg. Så mer? Jo efter  middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och i morse fick jag i mig två koppar kaffe hade glömt att ta en i går. Så mer? Ja idag så kollade jag musikdatorn men den har inte uppdaterat ännu ja på nya Windows 10 kommer nog göra det tillslutet av månaden hoppas jag. Jag tror att allt är som det skall nu när jag la till nya drivrutiner till blåtanden. Men det vet jag inte förrän den skannar igen. Så mer? Jo till fredag tror jag att jag sticker iväg med morsans mobil så blir den klar till nästa vecka hoppas jag. Så mer? Jo det är lotto idag de har inte ringt men kanske lite ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen men har inte packat ännu idag skall göra det nu efter bloggen.

HEMSIDAN: Ja jag skall göra nya rätten till söndag tror jag och så nya träningsmaten till lördag. Sedan tror jag att det är dags att lägga upp nya sidan. Men jag får se när det blir måste ringa till supporten med om ett par frågor.

ROMAN: Ja det tog emot idag men när jag väl kom igång så gick det bra idag. Har kommit på reklamen till nya romanen. “De lever i mörkret. Där finns någon du känner. Någon du älskar. Där finns… Mörkret” Tror jag blir bra som reklam för den om den nu blir publicerad eller inte. Men det gick bra idag och jag kör igen imonn.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: