torsdag 9 juli 2015

Torsdag 9/7-2015 20:25

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt men jag hade inget som störde mig inatt. Sov fram till nio tiden och låg sedan vaken till elva då jag gick upp. Kände en rätt okey natt men såg sedan på datan att nä det var inte bra alls och detta trotts starktablett. Så kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen då var klockan tolv. Så körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Sedan drog jag till träningen och idag tappade jag farten helt och la ner stretchen. Så fick inte i mig träningsmaten heller idag ingen bra dag idag. Men fick i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Ja mer en kass dag och jag kände det när jag vakade imorse att nä inte så bra natt inatt. Annars brukar jag vara rätt pigg om inget stör mig men inte idag. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men tills imonn så är det eurojackpot som gäller då slår jag till med 303 mille gott mos. Åter kommer med detta imonn på twitter.

TRÄNING: Ja idag igen så tappade jag farten helt och hann med tre minuter cykel idag. Sedan när jag kom hem så sket jag i stretchen också. Får testa axeln till lördag och sedan se om det håller till nästa vecka.

ROMAN: Ja det gick bra idag igen fick mycket gjort och det ser bra ut nu. Men det är mycket att lägga till sedan med men det ser okey ut nu.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: