lördag 18 juli 2015

Lördag 18/7-2015 20:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt men jag hade mig själv att skylla inatt. Jag drack alldeles för mycket igår och var uppe tre gånger inatt. Så kom till sanns till elva tiden och fick i mig frukosten sedan så satte jag igång med romanen. Men idag kom jag igång till 12:30 och körde fram till 14:30 sedan skulle jag då laga träningsmaten. Och det gjorde jag sedan var det då stretchen som jag idag gav upp. Jag får ont i axeln när jag köra djupa armhävningar så jag la ner idag. Och gick igång med middagen istället. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt sedan lite på en film men imonn så skall jag kolla film hela dagen. Skall gå igång med sf och sedan har jag lite på boxen igår så kom en ny med will smith som jag spelade in idag eller om det var igår. Så mer? Jo det är eurojackpot idag fick det inte igår men skall se idag ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja satte igång idag men när jag gick ner så gjorde det ont så jag måste till sjukgymnasten och se om han kan fixa ett sätt att göra armhävningar eller inte. Vi får se kanske har råd till nästa månad eller kanske denna. Vi får se vad som blir över till den 25é.

ROMAN: Ja var lite sen idag men sedan gick det bra fick idag lästa sedan la jag mig och kom på rätt bra det tar ett tag innan det kommer ut något att skriva. Men det gick bra idag.

Så jag har inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: