söndag 26 juli 2015

Söndag 26/7-2015 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vad var det nu då jo det regnade och åskade så jag vaknade ett antal gånger under natten och sedan till sex tiden. Efter det så somnade jag inte sedan kom ur sängen till nio tiden. Fick i mig frukosten och så stack jag till bankomaten och hämtade lite pengar. Sedan hem igen. När jag kom hem så satte jag igång med att dammsuga sedan så gick jag igång med middagen. Nä jag satte mig och såg mina serier och en film sedan gick jag igång på film två men då var klockan så pass mycket att det var dags för middagen. Så jag tog paus och gick igång med den. Idag hade jag karréer med stripes och såg klart filmen. Så sedan tog jag en stund och läste ur stalker. Så mer jo jag fick i mig en kopp kaffe med och så packade jag väskan med. Det var nog allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag sover lite bättre så jag orkar höja tempot lite och göra armhävningarna med. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen så vi hoppas på en bra natt och jag kom upp tidigt idag så jag hoppas att jag sover bra sedan.

Så det är lotto med idag men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se på twitter idag om det gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: