torsdag 16 juli 2015

Torsdag 16/7-2015 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade till tio tiden men låg till elva innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men då var klockan redan 12:30. Så körde på fram till 13:00 då det var lunch sedan igen från två till tre. Och då stack jag till träningen sedan hem igen. Så lite stretch och så middag på det. Så satt länge idag och hann inte med att dricka kaffet ännu. En på det hela taget en kass dag idag det gick bra på romanen när jag väl kom igång. Men sedan träningen och resten så där. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår heller men till lördag då smäller det till eller hur? Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då är det tvätt…

TRÄNING: Japp idag tappade jag farten helt och cyklade inte alls idag. Sedan gjorde jag armhävningarna och så gav jag upp. Ingen bra dag idag på denna punkt.

ROMAN: Ja är sen upp ur sängen och då missar jag en halvtimme så även idag. Men sedan fick jag fart och det gick bra att skriva idag.

Så slut för idag och tack för idag jag säger! Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: