lördag 25 juli 2015

Lördag 25/7-2015 20:27

DAG: Jaha till natt igen och igår drack jag för mycket och var uppe två gånger och natten var kass. Kom ur sängen till lite innan elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så skulle jag då gå igång med romanen men då kom jag på att jag inte hade betalat räkningarna idag. Så jag satte mig och gjorde detta och så missade jag en halvtimme. Så efter detta så gick jag igång med romanen men idag gick det inte bra som vanligt efter kass natt. Så jag la ner till 13:30 idag och stack ut och gjorde ett ärende sedan hem igen. Så sedan så skulle jag då ha kört stretchen men hoppade även denna idag. Och gick igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Det var inte mer idag imonn skall jag ut och hämta lite pengar till att handla mat till tisdag. Så mer? Jo det är eurojackpot idag nä igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag eller imonn.

TRÄNING: Ja kass natt igen och jag hoppade stretchen idag hoppas på bättre till måndag så skall jag köra armhävningarna igen så får vi se om axeln håller eller inte.

ROMAN: Ja lite fick jag gjort idag men jag har kommit till huvudpersonen och jag kan inte göra så lite på honom det är inte bra att jag inte sover som jag gjorde innan. Vi får se till måndag hur det går då.

Så idag hoppas jag lite på eurojackpot eller på lotto kanske. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: