lördag 11 juli 2015

Lördag 11/7-2015 20:19

DAG: Jaha kass natt igen sov inte alls bra inatt heller så kom ur sängen till lite innan elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men idag till 12:30 tiden fick lite problem med datorn så det tog lite tid idag. Så sedan körde jag romanen fram till 14:00 då jag la ner för att laga träningsmaten. Tog idag samma som innan men med köttfärs istället för kyckling färs får se hur det smakar då. Jag tog sådan som jag hade hemma så det blev samma som innan men då med köttfärs. Så sedan efter detta så skulle jag då köra storstretchen men hoppade den idag klockan var fyra när jag skulle gå igång och jag sa nä inte idag. Så jag gick igång med middagen hade idag spagetti med köttfärssås och idag så glömde jag att ha i ketchup kände det när jag åt det smakade inte som det skulle så kom jag på nä. Så men det gick ner och jag såg på mina serier när jag åt idag. Så mer? Jo det är lotto idag och igår var det eurojackpot kanske vann jag lite där ser det idag. Och lotto så vet jag inte när de drar om de redan har dragit så vann jag inte storvinst för de har inte ringt men kanske lite. Ni får se på twitter idag eller imonn i så fall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag har ingen aning om vad jag skall göra imonn. Skall dammsuga sedan då? Vet inte vad jag skall hitta på nu när hemsidan är klar. Men vi får se tills imonn. Jo en sak jag skall ta och installera nya Windows på musikdatorn om ett tag när det går att installera det och mitt musikprogram fungerar. Men sedan så kanske jag till nästa år tar och om installerar det och tar bort gamla 8.1 för datorn är rätt seg nu har mycket på den och den har varit igång sedan 2012 så den är rätt seg nu. Men jag tror att jag kör med gamla på tills garantin går ut till början av 2016 sedan gör jag en om installation och sätter in bara Windows 10 på den så blir den snabbare sedan. Om det går är inte helt säker på det men tror att det skall gå att göra.

TRÄNING: Japp hoppade idag var för sent idag så jag tänkte tar det till nästa vecka. Då skall jag köra på måndag torsdag och sist lördag alla dessa dagar med armhävning så får vi se om axeln håller eller inte. Jag hoppas att den håller men vi får se.

ROMAN: Ja fick idag en och en halv timme och det gick så där idag igen men jag sov inte bra igen. Innan fick jag lite mer timmar i sträck nu blir det inte så av någon anledning.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: