tisdag 14 juli 2015

Tisdag 14/7-2015 20:32

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt men sedan en rätt kass dag. Kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Men jag vaknade ett antal gånger under morgonen. Så sedan gick jag igång med romanen till 12:30 idag jag var lite sen idag igen. Så körde sedan denna till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie och sedan en till. Så fick i mig en kopp kaffe och lite läsk som jag köpte idag. Så mer? En rätt kass dag idag trotts att jag sov rätt bra inatt. Har pillat lite med datorn idag med men jag har inte kommit på vad det är för fel med nätverksdelen. Jag tror att felet kan ligga i modemet trotts att de inte tror det, skall ta och ringa en dag om det men innan så måste jag testa en grej till. Men då måste det bli fel igen och just nu blir det inte det. Ett tag så gick det fel i ett men inte nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde armhävningen igår och skall köra den sedan igen till torsdag och sedan lördag så får vi se om det går ont sedan. Och hur fort det går innan det gör ont om det alls gör ont. Det kan vara så att innan när jag gjorde så hade jag redan ont och då trodde jag att det var för att jag höjde axeln. Så vi väntar med spänning på resultatet.

ROMAN: Ja körde idag men det gick så där idag men lite fick jag gjort ändå så okey dag på det hela idag. Hoppas jag har mer inspiration tills imonn.

Så det är slut för idag och vi ses igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: