måndag 27 juli 2015

Måndag 27/7-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt trotts att jag vaknade två gånger inatt. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så satte  jag igång med romanen körde den till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Till tre så stack jag till träningen och hem igen. Så sedan gick jag igång med middagen som jag inte fick i mig idag. Såg på family guy och nu sörplar jag på en kopp kaffe som är alldeles för var för att dricka. Så mer? Nu är det inte så länge kvar innan ni kan uppgradera till Windows 10 till onsdag så kan man ladda in. Jag måste vänta på denna till december och på musikdatorn till slutet av augusti eller när det nu blir. Jag hoppas det blir till augusti men vi får se när cubase går att köra. Så mer? En bra dag idag jag fick ingen data idag alls klockan hade stängt av sig någon gång inatt. Men jag kände mig rätt pigg och det gick bra idag.

TRÄNING: Ja körde idag och idag så hann jag med cykel 15 minuter så jag kan få upp lite högre hastighet så jag hinner med 30 minuter som jag skall. Men idag så när jag kom hem så skippade jag stretchen. Det är lite jobbigt att köra nya armhävningar innan så gjorde jag tre set på 20 lätt. Men nu är det nytt och det är inte lätt nu, så jag ger upp men till torsdag så kör jag igen och då skall jag köra armhävningarna.

ROMAN: Ja idag så hade jag sedan innan att skriva som jag hade lagt in förra gången. Så det gick bra idag och jag fick mycket gjort idag. Imonn så är det mat så inget på denna punkt imonn.

Så nog för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: