måndag 6 juli 2015

Måndag 6/7-2015 20:43

DAG: Jaha nu är jag sen men jag har problem med datorn idag igen. Har haft nätverkskortet som jag köpte nytt men problemen tar inte slut för det. Så jag tror inte längre att det är det det är inget mekaniskt fel utan ett mjukvaru fel. Om det inte är modemet som är något fel på. Men jag fick stata om datorn idag innan så har jag kunnat dra ut nätverkskabeln och sätta in den igen men inte idag. Men omstart så går det att ansluta igen. Jag hade hoppats att jag hade fått bort felet men jag tror kanske att det kan vara modemet för det började när jag bytte modem om jag inte minns fel. Skall ta en dag och ringa till dem och höra kanske de kan komma på ett trix så det fungerar igen. Om det inte går bort när jag installerar Windows 10 så får morsan det det vill jag inte. Men jag skall ta och ringa en dag och höra med dem. Så till dagen sov rätt okey tror jag jag fick inte data idag alls från klockan vet ej varför men fick inte nått. Kom ur sägnen idag till nio tiden vaknade tidigt idag och de bankade hela morgonen så jag kunde inte somna om igen. Så jag gick upp till nio tiden eller om det var tio minns inte exakt nu. Och banka det kommer från järnvägen tror jag har hållit på i massor månader med detta vet ej vad det gör men bankar gör de. Och till den 20de så skall de lägga om spåren med det kommer ta två veckor som jag inte kommer sova alls tror jag. De kommer jobba dag och natt då. Får se hur det går då men inte bra kan jag redan säga nu. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen till tolv idag. Körde idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Sedan drog jag till träningen och sedan hem igen. Såg på family guy när jag åt och jag måste skaffa ny mat gillar inte detta alls nu och åt inte upp allt idag. Så mer? Ja imonn skall jag ut och handla lite sedan skall jag köpa ny stekpanna. Jag köpte en Hackman som skulle tåla väldigt höga temperaturer men inte heller den tappade beläggningen men skall köpa en till som inte den heller tål hög temperaturer men nu vet jag det och kommer köra lite lägre värme på den så jag hoppas att den håller. Mer om detta imonn. Jo jag lyckades skära mig i morse jag tänkte på annat och skar mig i fingret har jag gjort detta på 18 år om jag inte minns fel. Men idag så tog på ett gammalt plåster som var skit men hittade sedan nytt som tålde vatten med. Men det var ett litet sår även om det blödde rätt mycket.

TRÄNING: Ja idag gick det bra men så tappade jag farten igen så jag hann bara cykla i fem minuter idag. Och så la jag på armhävningar igen till nästa vecka så får vi se om axeln håller eller inte, men det kanske tar två veckor innan jag känner av det.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra jag fick mycket gjort idag.

Så sedan skall jag säga att jag hade lagt på en musik fil på startsidan och den pumpade upp MB rejält så jag tog bort den idag vill ni höra så gå in på musik och sedan min musik och lyssna på eftermiddags sonaten det var den jag la upp.

Så nu är det slut för idag och vi ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: