torsdag 30 juli 2015

Torsdag 30/7-2015 20:41

DAG: Jaha börjar med natt igen då ja och en rätt små kass natt igen kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag då sätta igång med romanen och det gjorde jag men jag har pillat med datorerna med så det gick inte bra idag. Fick en timme sedan fick jag annat att göra. Jag har ju satt datorerna på att ladda hem nya Windows men som många fick jag fel och inget laddades in. Så såg jag på internet en lösning så jag gjorde detta på musikdatorn idag. Och de sa att ni kan välja vilken tid eller dag det skall installeras och när jag kom dit idag så stod det att det går att dröja i tre dagar? Tre dagar kan man vänta så jag fick stängt av denna och den andra måste jag installera för det var redan gjort. Så har pillat lite med den idag och jag kommer inte kunna använda mitt musik program på en eller två månader nu. Jag trodde att man kunde ställa in att uppgradera i slutet av året men tre dagar! Väldigt missvisande det att installera när man vill. Så nu har jag Windows 10 på musikdatorn och roboform fungerar inte på det så jag har illa svårt att logga in på den. Så men jag laddade in candy spelet som jag spelar på facebook och det gick att synka detta med facebook så nu kan jag spela på den med. Även om kontrollen är lite kass på den man måste dra för att byta det går inte att klicka som man gör på facebook. Så mer? Jo jag har kollat in edge med är inte som IE men rätt okey måste väl vänja sig ett tag. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen sedan hem igen och så inte stretch idag utan middag. Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja hade högre fart idag och cyklade i tjugo idag så helt okey fart idag. Men jag hoppade armhävningarna idag skall köra till nästa vecka då jag också kommer rotera allt.

ROMAN: Ja idag var det segt och jag satt i en timme allt som allt sedan tog datorn över och jag fick inte nått gjort sedan. Men det tar jag igen till lördag imonn är det tvätt.

Så nog för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: