lördag 4 juli 2015

Lördag 4/7-2015 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen jag hade blandat av godiset och lite annat så jag hade lite problem med magen igår så ingen bra natt. Men sov sedan fyra timmar i sträck såg jag idag så jag var rätt pigg idag när jag vaknade. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag till 12:30 tiden körde fram till 14:30 idag så jag fick mina två timmar ändå idag. Så efter detta så satte jag igång med träningsmaten. Eter den så hoppade jag stretchen idag hade inte lust så jag gick igång med middagen. Hade idag fläsk och löksås det var ett tag sedan och det var gott. Såg en film men jag startade idag med en serie men jag såg inte klart såg filmen istället. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags minns inte om jag sa nått om det då. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja hoppade idag men till måndag så skall jag köra armhävningar igen så får vi se om det går eller inte. Jag hoppas att det fungerar när jag höjer axeln men vi får se till måndag.

HEMSIDAN: Ja imonn så lägger jag upp någon gång jag skall dammsuga först sedan så går jag på det. Så skall jag kolla så mycket jag kan men paddan kan jag inte kolla så har ni det så kan ni se om det fungerar som den skall. Mer om detta imonn.

ROMAN: Ja seg natt men en okey dag jag fick låta tiden gå och sedan gick jag igång till 12:30 idag och det gick bra idag. Jag kom på mycket idag och jag tror att det kan bli en bok av det tillslut ändå.

Så nu har jag inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: