tisdag 7 juli 2015

Tisdag 7/7-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt igen sov inte bra och vaknade till sex. Men lyckades somna om ett par gånger och kom ur sängen till halv elva. Fick i mig frukosten och gick igång med romanen till 12:30 idag. Körde den till 14:00 då jag tog mig till Järntorget och köpt mig en ny stekpanna. Fick lite pengar om det var bra för pannan jag hade var kass. Jag köpte en för 299 som hade kostat 599 så jag köpte en med en gång. Sedan fick jag för mig igen att gå hem så jag traskade hem från torget och stannade på ICA för att handla lite. Sedan hem och gick igång med middagen med en gång då var klockan 16:00. Jag hade idag karréer med stripes och såg på en serie som tog två timmar att se. Jag kan inte säga vad det heter för jag kan inte stava det. Men det var Agata christi som jag inte heller kan stava till. Det går strålande idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och såg en serie till. Så efter detta så har jag inte gjort nått mer idag. En kass natt men en bra dag ändå jag fick till det med romanen och jag fick köpt en ny stekpanna och en promenad igen som jag inte skulle ha gjort för min häl. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte känt av axeln idag men det är lite tidigt för det tror jag men skall köra igen till torsdag så tror jag om det gör ont så känns det efter det. Har jag tur så gör det inte ont alls och jag kan köra igen.

ROMAN: Ja seg start idag ändå kom jag upp tidigt idag men sedan tappade jag farten och blev sen. Men till 12:30 körde jag igång och det gick bra idag trotts kass natt. Har kommit in på näst sista personen i min berättelse. Och jag hade tänkt att jag skulle skiva 100 sidor men det kommer jag inte upp till tror jag inte på två personer men man skall aldrig säga aldrig vem vet. Men jag har ett par omgångar till att köra innan jag är nöjd så jag kan komma på mer.

Så jag hoppas på bättre natt så kör jag igen tills imonn. Tills dess Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: