fredag 10 juli 2015

Fredag 10/7-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen och igen en små kass natt sov så där inatt men vaknade ett antal gånger och kom ur sängen till lite innan elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen då var klockan redan 12:30 när jag gick igång. Körde idag fram till 14:30 sedan stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen men en gång jag kom hem. Hade idag korv och klyft och ketchup och såg ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och satte mig och läste lite ur postcards killers. Så mer? En halv kass dag idag men jag fick ändå lite gjort idag så okey dag då. Mer jo jag skannade datorerna idag och sedan uppdaterade jag musikdatorn men det gick inte alls det jag fick felmeddelande och jag kunde inte lösa det idag så jag fick gömma uppdateringen. Kan hoppas att jag kan installera den sedan en dag men felet går inte bort efter jag har felsökt ett par timmar idag. Så jag hoppas att uppdateringen inte var allt för viktig och det var en valfri uppdatering så den kanske inte behövs. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra och även köra armhävningarna så jag kan se om det gör ont eller inte. Skulle ha kört dem igår men hoppade det, inte bra. Men kör jag imonn så kan jag sedan känna till måndag om det gör ont eller inte om det inte tar mer tid men jag tror att jag kan känna det tills måndag. Vi får se.

ROMAN: Ja kom upp tidigt idag men sedan tappade jag farten och så missade jag en halv timme innan jag gick igång. Och det gick så där idag men lite fick jag gjort ändå. Vi hoppas på bättre sömn inatt så kör jag imonn.

Så nog för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: