onsdag 29 juli 2015

Onsdag 29/7-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom ur sängen till lite efter elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag till 13:30 tiden då jag gav upp för dagen. Jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och idag har datorerna stått på hela dagen men inget har laddats in ännu. Men det är nog en 32 GB som skall laddas hem så det kommer nog ta lite tid. Så sedan så gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft. Såg mina serier idag när jag åt och fick i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag satte mig en stund med stalker med. Så mer? En rätt kass dag idag och som vanligt så gick den igång med en kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se på twitter idag om det gav nått.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får vi se om jag kan sätta lite högre fart imonn då.

ROMAN: Ja idag var det illa segt och jag fick en timme allt som allt. Och det är okey efter kass natt. Tar igen det tills imonn.

Jo min lilla mor har fyllt år idag hipp hipp hurra för henne. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: