fredag 3 juli 2015

Fredag 3/7-2015 20:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite bättre sömn inatt men ändå rätt kass. Kom ur sängen idag till tjugo i elva och fick i mig frukosten. Sedan så fick jag vänta på att klockan skulle slå tolv innan jag gick ner. Och idag så hade en granne inte klart sitt så jag fick vänta ett par minuter innan jag kunde få in min tvätt. Sedan stack jag upp och gjorde inte mycket idag innan det var dags att hänga upp den samma. Då var klockan lite innan ett. Så efter detta så väntade jag på farsan som skulle komma idag men han kom inte, jo han kom men efter middagen trodde att han skulle komma innan. Så till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Jo jag var ute med och handlade lite sedan hem igen. Och när jag kom hem så satte jag igång skannern på båda datorerna. Så middag hade idag fläsk och mos gott mos. Såg en ny serie idag som jag har missat waynyard pines eller nått sånt heter den kan vara okey. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så kom farsan. Hade med sig lite godis och lite till som jag tog emot. Tack för det. Så sedan ringde jag till webbhotellet och de sa då att de hade slutat med att tjäna pengar så jag fick ta bort allt igen. Så mer? Jag har ett par gånger redan varit och snattat på godiset kommer inte bli bra med det. Men jag äter då och då hoppas jag.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller för mig så jag hoppas att jag kan köra imonn.

HEMSIDAN: Ja nu har jag pillat med hemsidan i över två månader och tillslut fått till reklamen och så har det tagit bort den. Men jag gick igenom alla sidor idag och tog sedan bort reklamen och nu är jag redo för att lägga upp till söndag.

ROMAN: Ja vi får se hur det går tills imonn om jag sover och sedan också kan fokusera mig för att skriva. Mer om detta imonn.

Så jag säger tack för idag och ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: