onsdag 8 juli 2015

Onsdag 8/7-2015 20:26

DAG: Jaha till natt igen och inatt var mina grannar upp igen så jag låg och lyssnade på dem till två eller tre tiden. Sov sedan kasst fram till elva då jag gick upp och fick i mig frukosten. Så idag hann jag inte till 12:00 inte heller till 12:30 men till ett. Att gå igång med romanen men så höll jag på fram till 15:00 idag och fick mina två timmar ändå trotts kass natt. Så efter detta så var jag nere med soporna och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie och en film men jag såg inte klart filmen idag ser till fredag resten. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag med. Så mer? Jo jag har lagt till lite på mobil sidan idag eftersom menyn inte är med riktigt så la jag till info om detta idag. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite, ni får spana på twitter idag eller imonn. Kan säga till förra veckan så fick jag inget mail från dem jo det kom till lördag för onsdag. Ett tag så kom de i tid men nu så vet jag inte hur de kommer. Så mer? Kass natt igen men jag hoppas att grannarna är tysta idag annars blir det jobbigt tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag lägga på armhävningar igen och se om axeln håller även om jag tror att det tar en vecka till innan jag känner av det. Men imonn så kör jag 20 i tre set så får vi se hur det går med det.

ROMAN: Ja seg idag när jag vaknade och sedan när jag skulle köra igång så var klockan redan 12:30 så jag la mig till ett innan jag gick igång. Men det gick rätt bra idag ändå en okey dag idag, trotts kass natt.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: