måndag 20 juli 2015

Måndag 20/7-2015 20:36

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag så ville det sig inte alls. Jag pillade med datorn och så missade jag en halv timme sedan pillade jag med teven och missade en timme. Så idag fick jag knappt nått gjort på hela dagen. Men till tre så stack jag till träningen sedan hem och jag fick inte mer maten pillade igen med teven. Så sedan så skulle jag nu gå igång med bloggen och datorn var kass igen. Jag skulle ha testat en grej men jag missade det idag får ta det en annan dag. Om det nu är fel på modemet eller var fan det är. Så en kass dag idag på allt, suck.

TRÄNING: Ja idag tappade jag farten igen och missade hela cykeln idag och sedan när jag kom hem så gjorde jag armhävningarna och jag tror att det kan fungera. Men jag hoppade resten idag kan inte fatta varför jag ger upp nu men till torsdag så kör jag igen.

ROMAN: Ja körde ett tag idag innan allt annat kom igång. Lite fick jag gjort men sedan så sket sig allt. Hoppas att jag tar igen det tills imonn.

Så Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: