söndag 19 juli 2015

Söndag 19/7-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en seg natt låg sedan länge innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skippade jag idag att dammsuga skulle hinna med många filmer idag så jag tänkte tar det till nästa söndag. Men jag tog inte sfany idag det går ut till september så jag har inte så bråttom med den. Sedan så finns det inte mycket film jag vill se idag på anytime det är rätt tunt med film där och knappast några nya heller men det kanske kommer mer om jag väntar ett tag. Såg en film och sedan så gick jag igång med maten. Hade idag kotletter med stripes. Så såg jag Will Smith filmen idag det gick ner var okey. Sedan såg jag en film som jag inte hade för stora förhoppningar för och den var okey har sett de innan tänkte ser denna med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto fick inget samtal igår men kanske lite idag ni får veta på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Jag skall test en ny armhävning som jag la ner för länge sedan men kanske den går att göra ni får veta imonn.

ROMAN: Ja har pillat lite igår med denna punkten kom på en sak som jag alltid har problem med det är namn. Hade gett mostern samma namn som hennes morsa men såg det igår så jag rättade till det. Så som vanligt hoppas vi på bra sömn så kör jag igen imonn.

Så en dag till ända och jag kommer igen imonn med mera strunt då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: