onsdag 22 juli 2015

Onsdag 22/7-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen vaknade idag men kom inte ur sängen förrän till efter elva. Fick i mig frukosten och så skulle jag gå igång med romanen. Men då var klockan redan ett körde den sedan fram till två tiden eller om det var halv tre. Sedan stack jag till apoteket för att hämta upp mitt recept men det hade inte kommit idag. Jag fick till fredag att jag skulle beställa och det gjorde jag så tänkte idag borde det ha kommit men inte heller. Men de sa att det skulle komma ett sms gjorde inte det förra gången men nu skall det komma ett. Blir väl tills imonn så hämtar jag till fredag. Så jag fick gå hem tomhänt idag och satte igång med middagen när jag kom hem. Hade idag pepparbiff med ris och pepparsås och såg en serie och en film. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Halv kass dag igen idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag göra nya armhävningarna imonn det knakar i axeln men jag hoppas att det sedan inte gör ont i dem med. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja idag när jag vaknade så låg jag kvar kände inte för att gå upp idag så jag tänkte ligger ett tag till och så var klockan över tolv innan jag kom ur sängen. Så jag missade en timme idag innan jag kom igång. Men lite fick jag gjort ändå så okey dag.

Så har inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: