onsdag 15 juli 2015

Onsdag 15/7-2015 20:40

DAG: Jaha idag är jag sen låg länge i sängen och sedan spelade jag på facebook. Så till dagen låg länge idag innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men idag pillade jag med datorerna innan så jag kom inte igång förrän till 14:00. Så körde sedan fram till 15:00 idag och hann inte med allt idag får ta det imonn. Rätt kass dag idag men jag fick lite gjort ändå. Så efter detta så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie har två filmer att se med får ta det till söndag. Så fick jag en gratis film på sfanytime kom upp på facebook så jag hämtade koden till det idag. Så mer? Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite ur postcard killers. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja idag gick det så där men när jag väl kom igång så gick det bra. Men jag pillade med datorerna idag uppdaterade dem så det tog tid och jag kom inte igång som jag skulle idag. Men ändå en okey dag på denna punkten.

Jo jag la till en fil som skulle identifiera mig för Google på hemsidan hade glömt göra det när jag la upp. Så nog för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: