tisdag 1 juli 2014

Tisdag 1/7-2014 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt idag och kom ur sängen till halv ett idag. Fick i mig frukosten och så skulle jag då till frisören idag. Kom iväg idag till halv två tiden och klippt mig men det var kö idag så jag satt en 15-20 minuter innan jag körde. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Men först var jag och tog ut lite pengar så fick med mig det jag skulle och hem igen. Tanken var då att jag skulle skriva lite idag men jag hoppade det idag. Istället så körde jag igång med spelet mer om detta nedan. Sedan satte jag mig och skulle ladda in böckerna jag laddade in med realplayer men såg sedan efter en timme när jag hade laddat allt att allt hade lagt sig i en hög. Så alla diskar låg i samma mapp sju ettan och tvåan och så vidare. Så jag fick radera allt och körde sedan media player windows och då la sig allt rätt och allt var numrerat som det skulle. Så använd inte realplayer den är inte bra att rippa med. Så sedan laddade jag in denna boken i mobilen och så satte jag igång med maten. Hade idag kotletter med stripes och såg mina serier när jag åt men idag hade de kommit lite snett. Gamla tiden var inte rätt på ett par av dem, så till söndag måste jag lägga om allt igen så det kommer rätt. Det är jobbigt med att de flyttar runt dem på olika tid. Och jag vet hade jag en tivo så hade det skött sig själv men jag har inte råd. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite sedan la jag mig på sängen fram tills nu. Så mer? En bra dag idag lite små kass natt men jag fick till spelet och boken har en kvar tills en annan dag.

TRÄNING: Japp skall se till torsdag om jag inte kan få till en armhävning ändå. Skall göra på annat sätt då har två sätt att testa så vi får se.

ROMAN: Ja idag skulle jag köra men tappade lusten och kom hem lite sent med så jag hoppade det idag. Men imonn så kör jag igen mina två timmar som jag gör nu innan var det en och en halv men jag har uppgraderat.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Jo glömde här uppe att säga att jag la upp den nya statistiken för juni 2014 gjorde detta innan jag gick igång med frukosten idag. Har tappat mycket denna månaden. Inte så många som är uppe nu men det är nog semester med så.

SPEL: Ja fick ett svar igår och testade detta idag och det gick strålande jag kom över min bomb bag och sparade sedan för söndag. Det var lätt att fixa felet och jag är igång igen till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: