lördag 12 juli 2014

Lördag 12/7-2014 20:13

DAG: Japp till natt igen då ja och en rätt bra sådan inatt. Somnade bra och sov sedan fram till nio tiden rätt okey. Kom sedan ur sängen till elva då klockan ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag satte igång med träningsmaten. Så efter detta så skulle jag då ha kört stretch men idag gav jag upp efter armhävningarna. Och satte igång med middagen stället hade idag karréer med pommes och såg mina serier nä idag så jag en film som var så där och jag sparade den inte. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste ur King ett tag. Så mer? Jo idag kom jag på hur jag skulle skriva en signatur i PDF fil men min penna och pad (Ja det är en wacom platta med penna inte en pad). Lyckades inte med det när jag skulle skicka iväg den för ett par dagar sedan. Men idag så gick det som jag ville och jag fick till en signatur. Men det har liten eller ingen betydelse för jag kommer stänga kontot till nästa månad. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde armhävningarna idag och så sket jag i resten. Kände inte alls för det idag men jag gjorde det jag måste ändå så.

ROMAN: Ja idag gick det lite trögt men så kom jag på att jag hade sparat alla anteckningar från förra gången och skrev ut dessa idag. Så nu kan jag se vad jag har gjort och även namn på de som är med. Det var 48 sidor jag skrev ut idag men det var det värt.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja då kör jag imonn igen då ja och hittar jag inte bomber så går jag ut och hämtar nya så kan jag gå in igen sedan. Vi får se hur det går imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: