söndag 6 juli 2014

Söndag 6/7-2014 20:10

DAG: Jaha natt igen och en kass sådan inatt sov inte bra och vaknade till morgonen med. Kom inte ur sängen förrän till efter tolv idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. När denna var klar så körde jag igång med spelet men idag gick det inget vidare och jag la ner. Efter detta så har jag inte gjort mycket idag. Jag stack ner med soporna och sedan upp igen. Så mer? Ja inte mycket idag inte jag har slöat hela dagen har inte haft lust med nått spelade men la ner spelade sedan på datorn och la ner. Så inte mycket gjort idag  men till fyra tiden så fick jag igång middagen. Hade idag kotletter med ris och såg på min serie sedan så såg jag lite på en film men orkade inte se den heller så jag la ner den med. På det hela taget en kass dag på allt idag. Men jag kommer igen imonn med nya tag.

TRÄNING: Japp inget idag men imonn kör jag igen och då skall jag göra armhävningar gånger tre i sex i varje. Har packat väskan idag.

ROMAN: Nä inget idag men imonn så kör jag igen. Så får vi se om det hinner gå iväg till nästa vecka eller om det tar mer tid. Jo idag såg jag att ett förlag hade ändrat till mail så jag slipper skriva ut med än två gånger denna gången. Sparar 150 + utskrift då.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Nä inget idag.

SPEL: Ja kass natt så det sket sig idag höll inte på länge innan jag gav upp. Vi får se om jag kan få till lite mer spel till nästa söndag.

Så inget mer att säga idag jo jag läste King idag när jag tog en mjukis ett par kapitel blev det. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: