torsdag 10 juli 2014

Torsdag 10/7-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan inatt. Kunde inte somna som jag ville utan låg länge innan jag somnade. Vaknade sedan till sex tiden och låg vaken fram till elva då jag kom ur sägen och fick i mig frukosten. Så efter detta så satte jag igång med romanen. Körde idag först en halvtimme sedan tog jag paus fram till ett då det var lunch. Efter detta så körde jag en timme och stack sedan till träningen och tränade. Så sedan hem och stretch och så middag på det. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Jo jag såg en ny serie på en kanal men när jag skulle kolla vilken tid den kom så finns inte nått på internet alls bara skit, jävla dyngkanal. Så mer? Varmt idag och så även igår är inte van vid detta men har lite på mig så det går ändå bra. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra även om jag var lite sen idag men inte så farligt. Körde armhävningar idag igen men kör 8 i varje set istället för sex.

ROMAN: Ja kass natt så jag läste på en halvtimme idag sedan la jag mig för jag tänkte att jag skulle orka med träningen med idag. Men sedan så kör jag en timme och det gick bra.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Japp hoppas att jag har mer ork till söndag än var jag hade förra söndagen. Annars så får jag fixa mer bomber på nått sätt men  då måste jag gå ut och köpa.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: