tisdag 29 juli 2014

Tisdag 29/7-2014 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men till nio tiden så vaknade jag och tänkte då att jag går upp nu om en stund så hinner jag med att handla allt på en dag. Så till tio tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och stack sedan till frisören och klippt mig kom in med en gång. Så efter detta så stack jag sedan till ICA och köpte kött. Sedan hem och packade in allt sedan andra rundan och köpte allt annat utom kött. Så när jag hade fått in allt detta så la jag mig på sängen fram till tre tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft och såg mina serier som idag inte var många för digitalboxen hade låst sig och jag fick inte med mycket idag. Så jag såg det som gick att se sedan satte jag mig och såg en på internet som jag missade igår. Så fick i mig en kopp kaffe också och en mjukis med. Så mer? En rätt bra dag idag på det hela taget. Så till fredag så stänger jag av Adobe om jag inte vinner imonn. Men då måste jag ha 50000 minst och jag tror inte jag kommer vinna det är för dåligt odds på det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen då är det sista dagen med roterade så jag skall gå tillbaks till början igen. Men det blir till nästa vecka det.

ROMAN: Ja eftersom jag fick köpt allt på en dag så kommer jag köra här imonn. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja jag hoppas jag har mer stagma till söndag och orkar hålla ut och köra som jag ville så skall jag nog ta bossen tror jag. Vi får se till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: