onsdag 23 juli 2014

Onsdag 23/7-2014 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen. Vaknade ett otal gånger inatt och till lite innan elva så ringde det på dörren. Det var grannen som hade fått sin kyl och frys trasig och undrade om han fick lägga in lite i min. Så efter detta så satte jag igång med min dag och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen men idag tog det slut. Mer om detta nedan. Så efter detta så gjorde jag inte mycket jag gjorde inte nått fram tills det var dag att laga mat. Jo jag ringde till morsan och snackade ett tag. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mina serier. Jo jag satt och tittade på serier när jag inte gjorde nått idag så det gjorde jag idag. Så sparade ett par tills imonn så jag har något att se då nä till fredag imonn är det träning så inget då. Så mer? Ja en små kass dag idag och så sket det sig med romanen med så en rätt kass dag idag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. I värmen.

ROMAN: Ja idag körde jag på som jag brukade men kom idag på att nä det går inte att rätta till det är för mycket att fixa. Så jag la ner och körde igång på en ny som jag kommer skriva från början. Dessa jag gjort nu har jag redan skrivit innan och sedan gjort om och lagt till. Men nu så kör jag igång på en som inte alls är gjord innan. Så får vi se hur mycket jag får med i första rundan på denna lite mer än innan hoppas jag. Jag tog fram personer och lite bakgrunds materiel idag. Sedan la jag ner för dagen hade inte lust mer idag. Men det bir nytt och jag kan då skriva som jag vill hoppas jag men vi får se hur det blir nu.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja tänkte ett tag att jag skulle köra lite idag men så la jag ner tar det till söndag.

Så ännu en dag till ända och jag har lotto idag blir det nått så får ni veta på twitter idag eller imonn och gav det inte nått så blir det till bloggen till fredag. Nä nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: