tisdag 15 juli 2014

Tisdag 15/7-2014 20:06

DAG: Jaha till natt igen och en rätt små kass natt igen. Vakande ett otal gånger under natten och kom igång till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen som jag körde fram till 14:00 idag. Sedan skulle jag sticka till ICA för att handla men kom inte iväg förrän till tre tiden. Så när jag kom hem så satte jag mig med den gamla nya hemsidan och pillade med den tills klockan var över fyra. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes. Och hade massor att se idag men efter som jag var sen så hann jag inte se mycket idag. Fick två filmer med igår. Så en rätt små kass dag idag och jag var sen med allt idag tack vare att jag pillade med hemsidan. Och jag kommer ändå stänga av den så det är till ingen nytta heller. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick okey men hittade rätt mycket idag att skriva om. Det var så där ett par stycken och de måste jag göra om.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja får se vad jag hinner med nu till söndag måste se serierna med och filmerna med så vi får se vad jag hinner med till söndag.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: