måndag 21 juli 2014

Måndag 21/7-2014 20:19

DAG: Jaha natt igen och en rätt små kass natt ja det var morgonen som var lite kass idag. Kom till liv till tio tiden och låg sedan fram till elva innan jag kom upp, det var när klockan ringde. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 15:00 då jag la ner för dagen. Så till 15:30 så stack jag till träningen sedan hem igen och stretch och så middag på det. Såg på family guy idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Japp segt idag tog emot ändå så var jag snabb idag men det kändes jobbigt idag. Lite kass morgon så kan var det.

ROMAN: Japp körde idag och hittade igen mycket konstigt idag igen. För ett par dagar sedan så hittade jag ett stycke text som jag hade gjort om igen efter ett tag. Jag kan inte fatta varför jag har gjort så men idag hittade jag igen som jag fick radera. Kan inte fatta varför jag har gjort så, skumt. Men det gick bra idag och jag fick gjort till sidan 326.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja hoppas till söndag klara av bossen vi får se hur det går med det. Mer info till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: