fredag 25 juli 2014

Fredag 25/7-2014 20:18

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass sådan inatt. Sov inte bra och vaknade till tio tiden och låg sedan fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så stack jag ner till tvätten och fick in den. Så sedan väntade jag på att den skulle gå klart och till kvart i ett så gick jag ner och hängde upp den. Sedan bar det av till sängjätten och köpte min säng. Jag hade med mig alla pengar jag hade kvar och det var tur för det gick på 3600 trodde att det skulle gå på 3400 men så var inte fallet. Men den kommer inte förrän till om två veckor då ringer de och så kommer den sedan. Den var slut på lager så jag köpte och betalade. Och den kommer hålla i tio femton år så jag har nu en bra säng för ett tag. Så sedan hem men jag fick hoppa av vagnen jag höll på att gå åt det var illa varmt idag. Trodde att regnet skulle komma idag men inte heller. Så jag hoppade av vid femman och gick sedan genom femman och till drottningstorget för att förnya mitt kort. Så sedan tog jag ettan och åkte till ICA. Och köpte lite sedan skulle jag då till posten och hämta mitt paket. Och jag gick hela vägen dit men då var det fel ställe så jag fick gå tillbaka igen. Och fick det sedan hem och kom då på att jag skulle ha skannat datorerna idag så jag satte igång det när jag kom hem. Då var klockan redan tre så jag var ute två timmar idag, svettigt var det med. Så sedan till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Nu har jag två serier och en film till imonn. Om det inte kom en serie till idag. Så mer? Ja jag gillar värme men idag är det här inne 30 grader det är lite mycket tycker jag. Men kommer åskan så blir det bättre sedan hoppas jag.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller och jag är redo men jag måste ut och handla lite med innan.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn hoppas jag kan få till bra historier med så skall det nog bli bra hoppas jag.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja om åskan tillåter så spelar jag tills söndag jag tror det är lugnt det finns ju inga luftledningar så den kan inte slå ner. Vi hoppas på det iallafall.

Så varm dag idag och jag fick det jag skulle. Jo jag satte i de nya patronerna i skrivaren och den är okey igen. NU säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: