fredag 11 juli 2014

Fredag 11/7-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår så somnade jag två gånger innan klockan ett. Sist så vaknade jag till kvart i ett och la mig då för natten. Men när det blir så här så vaknar jag alltid till tre tiden och så även inatt. Till lite efter tre så slog jag upp mina blå och låg sedan vaken till nio tiden. Somnade då och sov i tio minuter innan jag vaknade igen. Så höll det på fram till tio efter detta så låg jag till lite efter tio då telefonen ringde. Det kom från en ambassad som hade fått mitt manuskript och sa att de inte kommer hämta det och att jag måste ringa till posten. Jag trodde att detta var klart när jag maila men inte heller. Så jag ringde och så och fick ett formulär att fylla i och sedan skulle jag då faxa detta till ett nummer. Men min fax har slut på färg men jag tänkte den behöver inte färg för att skicka ett fax men det gick inte ändå. Så jag fick maila dem istället men det är inte säkert att det kommer fram ändå stod det. Så när jag var klar med detta så var klockan halv tolv och jag hann inte få i mig frukosten. Till tolv så stack jag ner med tvätten och så upp för att äta frukosten. Så efter detta så gjorde jag inte mycket innan det var dags att hänga upp den samma. Så sedan skulle jag då ut och handla lite så jag stack ner och köpte lite. Sedan hem och kollade tvätten på vägen hem sedan upp. Så efter detta så fick jag i mig lite dricka och annat innan jag till kvart i fyra stack ner och hämtade upp tvätten. Sedan var det middag hade idag kotletter med klyft och såg ett par serier när jag åt. Så fick i mig en kopp kaffe och sedan också en mjukis. Så satte jag mig och läste lite ur King innan jag la mig för att vänta in bloggen. Och nu är jag här. Så mer? Kass natt inatt men ändå en rätt okey dag om jag nu fick paketet att komma rätt eller inte. Det återstår att se det och jag får veta om tre månader om det kom fram eller inte.

TRÄNING: Ja går rätt bra även om jag har lite seg armbåge i höger sida. Jag vet inte vad det är men den hänger inte riktigt med när jag kör armar. Och jag vet inte vad det är för fel heller. Vi får se hur detta går då.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen då ja och jag har kommit igång så det skall nog gå bra hoppas jag. Ni får veta mer imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja inte så mycket att säga idag men kör igen till söndag. Får vi se hur det går då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: