lördag 26 juli 2014

Lördag 26/7-2014 20:12

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Sov dåligt och vaknade till åtta tiden låg sedan vaken till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Tänkte köra idag fram till 13:30 men körde till 14:00 ändå hade tänkte sluta lite tidigare idag för att jag skulle hinna till ICA. Men satt fram till 14:00 ändå idag hade  flyt idag så jag tänkte jag kör. Så gick igång med träningsmaten med en gång och stack sedan till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och då var klockan redan halv fyra så jag gjorde armhävningar idag sedan gick jag igång med middagen. Idag hade jag fiskpinnar och potatis när jag gick igång med detta så tog jag mig ett glas vin och sedan när jag åt så fick jag i mig två glas till. Och blev lite rund under fötterna idag men det var starkt vin med. Så och jag har en ful ovana att äta först och dricka sedan, morsan som har lärt mig detta. Så såg ett par serier när jag åt och sedan fick jag i mig en koppa kaffe. Så mer? Jaha då har jag drullat iväg ett par minuter med att fixa bakgrundsmateriel till nya boken. Men nu är jag här igen så mer? Varmt idag igen men inte så illa som igår men rätt varmt ändå. Så mer? Har kommit in i boken nu och går igång med mellanrum med detta nu. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så var jag sen så jag gjorde armhävningarna och så gick jag på middagen. Tänkte inte sitta så länge med romanen idag så jag tappade tiden idag. Men det tar jag igen till måndag igen.

ROMAN: Ja det går bra och jag kommer på nytt hela tiden har gått över till en story som jag nu skriver så jag kan få lite ordning på det hela. Skrev innan om huvudpersonen men idag på storyn som jag måste få till har rätt många att skriva om nu. Det bygger på och det är väldigt bra för historien att jag får mer att skriva om. Om jag sedan får till det så det är någon som vill ge ut är en annan sak. Men det går bra nu.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Japp imonn så skall jag köra bossen och jag hoppas jag lyckas med det annars så kommer jag nog lägga ner om det tar emot. Men ni får uppdatering på detta imonn till åtta tiden.

Så nu är det slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: