torsdag 24 juli 2014

Torsdag 24/7-2014 20:23

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kort natt inatt. Sov inte så länge jag ville inatt vaknade när min granne fick ny kyl och frys klockan var runt åtta då. Men jag lyckades somna om igen och sov sedan rätt bra fram till elva då klockan ringde. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med nya romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen i värmen idag var det varmt. Så sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och sedan fick jag i mig en koppa kaffe. Såg på den sängen jag skulle köpa och skrev ner vad den hette med mera. Så mer? Så imonn är det tvätt och så skall jag iväg och köpa sängen med. Sedan skall jag köpa lite mat och så hämta paketet från HP så jag kan ladda skrivaren igen. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men idag var jag lite sen jag var illa svettig och slö idag kändes det som så jag tog det lite för lugnt idag och var 18 sen idag.

ROMAN: Ja har satt igång idag och kommit till huvudpersonen ja det är nog ett par huvudpersoner i denna men handlar mest om en kille. Och en tjej som jag inte har nått på idag men skall fixa till. Sedan kom jag på en polis idag med som jag sedan kom på en egen historia på så det ser bra ut just nu. Men det är många kvar att göra så det kommer ta tid innan jag skriver nått. Måste göra personerna och stick historier med så jag har nått att skriva. Vi får se hur det blir mer om detta till lördag.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja åska till söndag och lördag så jag kommer nog spela som jag tänkte till söndag. Så får vi se hur det går.

Japp ännu en dag till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: