måndag 7 juli 2014

Måndag 7/7-2014 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vakande alldeles för tidigt idag. Till nio tiden så slog jag upp mina blå och låg sedan fram till elva då klockan ringde. Men jag somnade en kort stund just innan det ringde idag. Så upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så kollade jag lite på internet och så stack jag till träningen. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg lite på teven med idag och såg family guy men idag så satt jag tills båda var slut så jag blev sen idag och har inte hunnit dricka kaffe ännu. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja var lite sen idag när jag stack och även när jag tränade så jag fick inte så lång tid på cykeln idag. Men det gick bra och jag fick mina armhävningar gjorda idag. Så en bra dag ändå.

ROMAN: Ja körde på idag och fick allt klart jag hann sätta igång med att skriva ner det med så tills imonn så skall jag skriva rent och sedan skall det in. Såg idag att fyra av fem förlag har på mail så jag kommer bara få betala för ett manuskript och då 150 resten är gratis Ler Så de flesta har ändrat till mail som jag har skickat till, billigt och bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja jag funderar på att ta bort denna punkt för jag kommer inte göra nått här förrän till november tror att jag tar bort den om ett tag.

SPEL: Ja jag hoppas att jag kan få till lite mer spel till söndag hade otur och tappade lusten med en gång men jag tror jag vet hur jag skall göra för att lösa problemet till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: