fredag 4 juli 2014

Fredag 4/7-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt kom till sans till nio tiden och låg sedan och små slumrade fram tills klockan ringde till elva. Kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då till 14:10 så gick datorn igång och klockan sa att jag skulle skanna datorerna. Så jag skannade dem och stack sedan till bokaffären och köpte penna och block och en påse med ostbågar. Ja dock inte på bokaffären men i ICA. Sedan stack jag hem och gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt. Men fick spara lite tills imonn hann inte se allt idag så ett par finns tills imonn. Så mer? Jo jag vann igår om ni inte har sett detta så vann jag 41 kommer bli en triss och lite till stryktipset tror jag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses imonn igen.

TRÄNING: Ja inget idag men tills imonn så skall jag köra armhävningar om den håller eller inte så skall jag köra. Jag hoppas jag kan köra de gamla jag körde innan men vi får se hur det går med det. Återkommer imonn med mer om detta.

ROMAN: Japp körde idag mina två timmar och det gick bra men som jag sa innan så tror jag inte att det blir publicerat. Men det är bättre än jag någonsin skrivet så men inte bra nog för att tryckas ändå. Kom idag till sidan 470 så det ger en två gånger till nått sånt så är jag klar. Efter detta så skall jag skriva ner det och sedan trycka ut det i tre kopior. Sedan går det iväg så får vi se.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Nä inte här heller…

SPEL: Ja till söndag så hoppas jag att jag kan få till en nivå och få ett nytt vapen som jag sedan skall använda på bossen. Ni får veta mer till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: