söndag 27 juli 2014

Söndag 27/7-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen kom till sans till åtta tiden men lyckades somna om igen fram tills skrivaren gick igång till två över elva. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med dammsugningen. Så efter detta så stack jag till bankomaten för att ta ut lite pengar sedan hem igen. Så när jag kom hem så satte jag igång att spela men idag tog det slut fort och jag gjorde inte nått. Jo jag pillade lite mer romanen ett tag små grejor som jag kommer på att jag måste fixa till. Så till tre tiden så la jag mig på sängen och till halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg mina serier och en film som var så där. Så efter detta så fick jag i mig en mjukis och en kopp kaffe men i ändrad ordning. Så satte jag mig och läste ur King ett par kapitel det är inte så långt kvar och det gick som jag trodde men huvudpersonen. Lite kasst men jag får se hur den slutar om det är en överraskning eller inte. Så mer? Jo jag har inte fått ett samtal från svenska spel så ingen storvinst men kanske lite. Nu börjar tiden rinna ut och jag måste till nästa månad stänga Adobe kontot. Men kanske har det kommer lite idag som jag kommer se senare idag. Jo en sak till jag har haft lite känningar av yrsel ett tag nu jag hoppas att det inte bryter ut så jag slipper det detta året. Men vi får se vad som händer.  Nä slut för idag och tack för idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja då kör jag igen till imonn men sedan blir det ett uppehåll kanske jag skall kippa mig till tisdag och sedan också köpa mat. Och jag måste gå till onsdag också så vi får se när jag kan nästa gång. Men jag kanske hinner med lite på eftermiddagen dessa dagar.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja gick ut idag och hämtade pengar och satte mig sedan och spelade om det var detta som gjorde att jag la ner eller om det var värmen vet jag inte men jag dog och så la jag ner. Tar igen det till söndag igen.

Så inget mer att berätta idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: