lördag 19 juli 2014

Lördag 19/7-2014 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass sådan igen. Somnade så där och sov sedan så där med vaknade till sex tiden men lyckades somna om igen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten. Så efter denna så skulle jag då köra storstretchen men gjorde armhävningarna idag som jag har ökat på sedan gav jag upp för idag. Och gick igång med middagen stället hade idag fläsk och löksås och potatis. Det var väldigt gott men jag hade för lite potatis idag. Men det var färsk potatis och de var illa små och jag orkade inte skala dem. Så jag tog inte nog idag kunde fått ner ett par till idag. Så såg en film men det var tecknat och inte alls det jag ville se. Så jag raderade den och såg en serie stället så nu har jag en film och två serier att se imonn så jag kommer i kapp någon gång. Vi får se om jag hinner se dem imonn beror på hur länge jag spelar. Mer om detta imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men en rätt okey dag ändå trotts lite kass natt som vanligt.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag armhävningarna sedan la jag ner för dagen. Tänkte jag skulle se lite mer på teven idag men jag har ändå två serier till imonn och en film.

ROMAN: Ja ha idag körde jag mina två timmar och det gick bra men jag upptäcker att jag har dyslexis för jag ser ord mitt i meningar som inte skall vara där. Förra romanen så såg jag inte detta och det fanns inte där men i denna så såg jag det. Måste ändra lite här och lite där men jag hoppas jag kan få till en bok ändå av det men det är mycket att fixa innan dess.

MUSIK: Nä inget idag. Skall se om jag måste köpa nytt program i år med kommer nog gå på en 2500 tror jag om de nu uppgraderar varje år eller var annat? Det återstår att se.

SPEL: Ja jag hoppas på en tidigt start imonn så jag hinner med att spela och se film och serier. Vi får se hur det går med det.

Så inget mer idag ses igen imonn. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: