måndag 14 juli 2014

Måndag 14/7-2014 20:30

DAG: Jaha idag är jag sen men jag fick ett samtal och så tog det tid men nu är jag här. Så till natten och en rätt små kass natt inatt men jag kunde inte somna som jag ville igår för det är fotbolls ungar ute i skolan.  Och de gick inte in förrän sent igår så jag kunde inte somna heller då. Vaknade sedan till tio tiden och låg sedan vaken till elva då klockan ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men idag tog det emot och jag la mig en halv timme innan lunch. Så lunch och så körde jag igång sedan igen till två tiden. Så till tre så la jag ihop och så stack jag till träningen till 15:30. Sedan hem och så stretch och så middag på det såg på teven idag lite och så family guy. Jaha efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så fick jag ett samtal och nu är jag här. Mer då? Lite små kallt idag när jag kom ut från gymmet idag ja det är 18 grader men ingen sol så. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu har jag äntligen fått upp tempot igen så idag cyklade jag en 18 minuter skall vara 30 men det tar lite längre tid nu än innan eftersom jag kör 2-4 nu. Så jag missar en tio minuter då är det bra mer är slött från min sida.

ROMAN: Japp körde idag och körde en halv timme sedan tog jag en paus på en halvtimme. Och så lunch sedan körde jag en timme efter det och det gick bra idag.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen och då hoppas jag komma till bossen och klara den. Kommer få bågen som skatt i denna håla. Men mer till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: