tisdag 22 juli 2014

Tisdag 22/7-2014 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt sov inte alls bra och på morgonen så fick jag för mig att jag skulle kolla en grej på datorn så jag gick upp och gjorde detta. Men jag skulle ha legat kvar och somnat en lite stund för jag var seg när jag kom upp till elva tiden. Fick i mig frukosten sedan så bestämde jag mig för att sluta till ett och sticka in till stan och sätta in pengarna och köpa skor. Så jag stack till lite efter ett och fick in pengarna och så köpte jag skor. Men det var dyrt idag så jag fick inte mycket pengar kvar nu så jag hoppas att jag räknade rätt att det går på 4400 men frakt nu. Så jag gick hem idag och köpte lite i ICA och sedan stack jag till posten och hämtade min bok som kom igår. Så sedan när jag kom hem så satte jag igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag karréer med klyft och såg ett par serier men en hade slutat tror jag. Så mer? Jo jag skall köpa toner idag efter bloggen tror jag så kommer det till slutet av veckan. Så mer? Varmt idag det var inte så roligt att gå men tycker ändå det är bra med promenader då och då.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen blir nog lite kallare då tror jag. Men det går med varmt också så det är lugnt. Vi får se hur det blir.

ROMAN: Ja idag när jag satte igång så kände jag mig illa seg så jag tänkte jag kör en timme så hinner jag in till stan med. Tar igen det imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja hoppas jag tar bossen till söndag så jag kan komma vidare sedan har lite svårt för kontrollen när jag inte har kört den på länge gör fel och det går inte om man möter en boss. Gör man fel så dör man med en gång. Men till söndag så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: