måndag 28 juli 2014

Måndag 28/7-2014 20:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt tog min tablett men kunde inte somna som jag ville. Låg länge till ett eller två innan jag tillslut somnade. Sov sedan så där under natten och till tio tiden så slog jag upp mina blå kom ur sängen till elva då skrivaren startade. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen och så hem igen stretch och så middag på det. Såg family guy men idag smakade maten inte gott så jag satt och glodde på teven ända till åtta idag. Så sedan fick jag i mig en mjukis och en isglass. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Ja mer? Idag var jag varmare än alla dagar innan och det var nog inte så varmt som för ett tag sedan men idag så. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var jag sen trodde att jag skulle vara seg idag men inte så farligt men när jag väl somnade så sov jag rätt länge sedan. Men sen idag fick inte mer än tio på cykeln idag.

ROMAN: Ja idag har jag kört på med full fart men det tog mycket tid idag att kolla fakta på rätt mycket jag skulle gå tillbaks till 1014 och det var inte lätt att hitta nått på internet där ifrån. Och det skulle vara Ryssland med men jag hittade lite och fick till min historia iallafall. Men mycket tid har gått till att efterforska idag. Men det gick bra idag och kan jag hålla igång historien så har jag något bra att skriva om. Och rätt många att skriva om också hade inte så många när jag gick igång men nu så är det många som är med.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja jag hoppas jag slipper gå ut till söndag så skall jag nog få till bossen. Men jag har lite dåligt tålamod så jag ger upp det sätt jag hade tänkt ut och går till attack. Det är då det skiter sig så jag skall hålla fast vid min taktik och så kommer jag nog ta den tillslut.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: