torsdag 3 juli 2014

Torsdag 3/7-2014 20:20

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Men jag vaknade till nio tiden och kom sedan ur sängen till elva, fick inte mer sömn sedan. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen tränade sedan hem igen och stretch. Så efter detta var det middag som gällde för mig såg på teven med lite ditten och datten sedan family guy som vanligt. Så mer? Jo såg igår att jag inte vann nått på jokern men kanske lite på lotto ni får veta idag på twitter. Så mer? Imonn skall jag ut och handla träningsmat och penna för den jag hade slutade att fungera idag och ett block med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag var i tid med men armhävningarna gick inte alls idag. Men till lördag skall jag köra även om den inte håller så får vi se hur det går då.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och jag kör även detta andra dagar med nu när jag läser. Men det gick bra idag kom till sidan 411 skulle komma till 400 tar 50 per dag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja här kommer nog inte så mycket fram över jo till november blir det nog lite till men annars så kommer det inte mycket här.

SPEL: Ja söndag så kör jag igen då hoppas jag klara av denna plats eller slott eller vad det nu är men kör till söndag. Kommer med uppdatering då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: