onsdag 2 juli 2014

Onsdag 2/7-2014 20:18

DAG: Jaha till natten igår kan säga att jag inte alls sov så bra som jag sa igår. Låg vaken till fyra tiden innan jag somnade men eftersom dagen gick bra så trodde jag också att natten gjorde det men så var det alltså inte. Så till denna natt då, sov rätt bra men vaknade till nio tiden och hade svårt att somna om och till tio var jag tvungen att gå upp på toan med. Så till elva när klockan ringde så fick jag fart upp och fick i mig frukosten. Så efter detta till tolv så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Efter detta så har jag pillat med winzip ett tag har hållit på med detta ett par dagar nu. Den ville inte installera den nya och så vidare men idag fick jag allt gjort och nu är det okey igen. Så efter detta så satte jag igång med böckerna och inte heller idag så gick det som jag ville. La in mapp sedan la jag in nästa mapp men den la inte in mappen utan filerna i mappen. Så när jag la på nästa så la sig alla filer på samma plats och eftersom alla hette samma sak så sket det sig. Det är kasst av Samsung att när det står lägg in mapp så lägger den inte in mappen utan filerna i mappen. Normalt sätt så är detta inga problem för alla filer har olika namn men när man rippar så får alla filer samma namn och då skiter det sig. Så jag fick radera alla filer och lägga in mappen för hand ja båda för hand så löste det sig. Så efter detta så gjorde jag inte mycket för det var dags för middag. Idag hade jag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt. Så till sex tiden fick jag i mig en mjukis och satte mig och läste ur King ett par kapitel. Så mer? En bra dag idag igen hoppas på bra imonn med så jag kan läsa mycket och även detta gick bra idag. Och som vanligt så börjar det med en rätt okey natt.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Så får vi se hur det går med mina armhävningar nu skall jag väl ändå få till det?

ROMAN: Ja rätt utvilad idag och fick till fram till sidan 352 och jag måste säga att det är rätt bra nu. Jag tror dock inte att det är bra nog för att tryckas men jag har aldrig skrivit så här bra innan.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja nu dröjer det till den förste igen innan jag får upp nytt igen. Men jag hoppas till november att jag kan komma igång med recept sidan då blir det lite mer uppdateringar igen. Ja det ger nog bara en till per månad men lite till iallafall.

SPEL: Ja till söndag så skall jag då köra igen nu när handkontrollen fungerar igen. Så hoppas jag att jag vaknar i tid med.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: