onsdag 16 juli 2014

Onsdag 16/7-2014 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men fick lite mer sömn till morgonen idag. Vaknade ett otal gånger men kom tillslut upp efter klockan ringde till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till 14:00. Efter detta så satte jag mig och såg mina serier såg en och sedan så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris och såg ett par serier till när jag åt. Så fick sedan i mig en kopp kaffe hann inte med en mjukis idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto i lördags om jag inte redan har sagt detta så gjorde jag inte det. Så mer? Men det är nytt lotto idag och jag har inte fått något samtal idag så ingen storvinst men kanske lite. Hade suttit gott med 50000 då skulle jag kunna göra allt jag vill göra. Så mer? Jo jag satte mig och såg en serie på datorn med idag som jag missade innan och jag har tre till att se sedan. Men jag missade första avsnittet så jag såg det idag. Ja mer? En rätt okey dag idag bättre än igår som inte alls var bra. Så mer? Men jag la ner hemsidan gör inte mer på den eftersom att jag skall stänga av det till nästa månad.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag som jag har uppgraderat till innan körde jag en och en halv men kör längre nu. Men idag kom jag på att jag måste gå igenom den en gång till på huvud personen. Det är alldeles för tunt på henne, och det finns mycket att berätta om henne.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

SPEL: Ja som jag sa igår så har jag två filmer att se jag hoppas jag hinner se dem innan söndag men vi får se hur det går med det. Ni får uppdatering på detta under veckan.

Så inget mer för mig idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: