fredag 18 juli 2014

Fredag 18/7-2014 20:20

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen men sov ändå rätt bra på morgonen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag till 14:00 då jag stack till apoteket för att få ut lite men det gick inte alls idag. Fick ut en flaska men inget annat så jag måste ringa sedan och få nytt recept för detta. Så sedan tog jag vägen in i ICA för att handla lite sedan hem igen. Så när jag kom hem så hade jag satt datorerna på skann det gjorde jag innan jag gick. Och sedan till halv fyra så gick jag igång med middagen. Idag hade jag fläsk och mos och löksås. Såg mina serier idag när jag åt och satt så länge att jag inte hann med en mjukis idag bara kaffe. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Men till lördag då smäller det till! Eller hur? Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja till imonn så kör jag igen men storstretch. Får hoppas att jag sover bara så.

ROMAN: Ja läser mest igenom nu hade lite att lägga till men det var i början nu går det lite små tomt. Men jag skall lägga till mer i omgångar sedan så jag har ändå att göra.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja som jag sa innan så får vi se vad jag hinner med till söndag. Har två filmer att se med så men jag hoppas att jag kommer upp i tid och sover bra.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: